top of page

Veelgestelde vragen

Add paragraph text. Click “Edit Text” to customize this theme across your site. You can update and reuse text themes.

 • Wat verstaan jullie onder een nieuwe auto?
  Wanneer een auto minder dan 1000 kilometer op de teller heeft. Tot dan heeft de autolak meestal een minimum aan beschadiging opgelopen. Tijdens de voorbereidingen van de coating, is enkel fijn polijstwerk nodig. Wanneer een auto meer dan 1000 km heeft afgelegd, is er al een goed een verschil merkbaar met een gloednieuwe auto. In dat geval is het noodzakelijk om de auto in 3 stappen te polijsten om een optimaal resultaat te bereiken bij het aanbrengen van de coating.
 • Met de Ceramic coating krijg je 3 jaar garantie. Echt?
  De samenstelling van dit product bestaat voor 70% uit 99,9% pure SiO2, de hoogste concentratie silica op dit ogenblik. Hoe puurder de SiO2 hoe helderder de coating. SiO2 is een van de hardste materialen op aarde en zorgt voor een extreme vuil en waterafstotendheid. Hierdoor garandeert de fabrikant een bescherming van 3 jaar.
 • Wat als de keramische coating wordt beschadigd bij een ongeval?
  Geen paniek. In dat geval kunnen wij een herbehandeling doen. Sommige verzekeringen nemen een “hercoating” zelfs op in jouw polis. Vraag dit na bij je verzekeringsagent.
 • Mag ik mijn auto écht niet wassen gedurende 1 maand na behandeling?
  Het is lastig om aan te zien. En toch is deze maand “lakrust” cruciaal voor jouw vers aangelegde coating. Die coating heeft echt zijn tijd nodig om uit te harden, vier weken lang om precies te zijn. Maar wat zijn vier weken nu als je daarna nog járen kan genieten van die stralende auto? Even geduld dus. Hoe vuiler hij na die maand staat, hoe liever wij het hebben. En wees gerust, al dat stof en vuil gaat er weer perfect af! Het resultaat is adembenemend!

Als u vragen heeft over poetsbeurten, technische zaken, administratie of klachten, kunt u hier de FAQ lezen.

bottom of page